Onze passie

Zoveel mensen, zoveel wensen. Om aan iedere wens invulling te kunnen geven hebben wij voor U een uitgebreid assortiment haarden en kachels. Maar niet alleen de haard bepaalt de uitstraling in Uw woonkamer, ook voor de omlijsting bent U bij ons op het juiste adres.

Of het nu gaat om een natuurstenen stijlschouw of een design maatwerk kastenwand, wij zijn Uw partner. Art of Fire is dealer van een groot aantal merken haarden en kachels waarbij verschillende brandstofvormen mogelijk zijn. Kies hiernaast de brandstof van Uw keuze en ontdek de diversiteit in modellen en mogelijkheden.

Wij verkopen niet alleen kachels en schouwen, maar bij ons kunt U ook terecht voor de gehele installatie, afwerking en aankleding van uw nieuwe aankoop.

U vindt bij ons dan ook een uitgebreid assortiment aan rookkanalen (enkel- en dubbelwandige pijp, flexibele enkel- of dubbelgewikkelde buis) en kappen.

Ons team

Ieder project is uniek en daarom vermeldenswaard. Bij de realisatie ervan wordt rekening gehouden met Uw wensen, maar ook met de mogelijkheden of beperkingen die een eventuele bestaande situatie biedt.

Voordat U Uw droomhaard hebt gekocht komt eerst één van onze vakkundige mensen bij U thuis een vooronderzoek uitvoeren. Veelal is dit de adviseur die U in onze showroom hebt gesproken.

Soms kan op basis van het vooronderzoek een eerder uitgebracht advies worden bijgesteld, maar dat heeft alleen als doel dat U nog beter van Uw nieuwe aankoop kunt genieten!

Kijk bij "Projectoverzicht" voor gerealiseerde projecten.

Service

Periodiek onderhoud aan Uw hout- of gashaard verzekert U van onbekommerd genieten en van een langere levensduur van Uw kachel.

Onze geschoolde en ervaren monteurs kunnen van aan slijtage onderhevige onderdelen door middel van metingen een inschatting van de resterende levensduur maken en deze zonodig preventief vervangen.

 

Art of Fire

De sluis 15-6

4271 CZ, Dussen

 

085 3011 737
info@artoffire.nl

Openingstijden

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: Op afspraak

Woensdag: Op afspraak

Donderdag: Op afspraak

Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

2019 © Art of Fire. Realisatie: Omega2