Inbouwhaarden en kachels zijn er in vele soorten en formaten. U kan voor hout-, gas en zelfs elektrische kiezen. Inbouwhaarden en kachels kunnen vrijwel in ieder huis geplaatst worden. Indien van toepassing zal hiervoor een rookkanaal aangelegd worden. Wanneer het vuur brand, zorgt het vlammenspel voor de sfeer in de ruimte. Wat maakt de inbouwhaard of kachel uniek en passend in het interieur?
 

De afwerking
 

De haard of kachel die u kiest krijgt nog meer karakter, wanneer deze naar wens wordt afgewerkt. Heeft u een moderne woonstijl? Dan kiest u waarschijnlijk voor een strakke afwerking. Bij een klassieke woonstijl past een traditionele schouw. In overleg met onze klanten zorgen wij ervoor dat hun persoonlijke wensen uitgevoerd worden. Wij beschikken over diverse afwerkingsmogelijkheden.

Als voorbeeld laten wij deze traditionele schouw zien, die we voor onze klant gemetseld hebben. En wat vindt u van de inbouw houthaard? Deze is afgewerkt met blauwstaal.

Bent u nieuwsgierig naar de overige mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Of kom op vrijdag langs in de showroom, de koffie staat voor u klaar. Alle andere dagen zijn wij op afspraak geopend.

 

Art of Fire

De sluis 15-6

4271 CZ, Dussen

 

085 3011 737
info@artoffire.nl

Openingstijden

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: Op afspraak

Woensdag: Op afspraak

Donderdag: Op afspraak

Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

2019 © Art of Fire. Realisatie: Omega2