Vorig weekend presenteerden wij de Wild van Enki Stove op Beurs Eigen Huis. Een succes want er was veel aandacht voor.

Vooraf aan de beurs hadden wij het al aangekondigd. Met de ‘Meet the Wild’ en ‘Win een Wild’ acties hadden we al veel succes. Het was even spannend of we onze hippe vuurpot ook mochten laten branden, want dat showt natuurlijk veel beter.

We hadden in ieder geval alle ingrediënten bij ons en kort na de start van de eerste beursdag stond het kleinste formaat brandend op tafel. Als een lopend vuurtje kwamen de beursbezoekers eropaf. Fascinerend kijkend naar het mooie vlammenspel dat dit magische vuurpotje te bieden heeft.

Wanneer we de grillplaat op de Wild plaatsten, bukte de menigte om de vlammen onder de plaat te zien dansen. En na enkele seconden probeerden sommigen te voelen hoe warm de plaat werd. Dat leverde hilarische momenten op.

De flyers waren niet aan te slepen en emailadressen werden uitgewisseld. Wij kunnen concluderen dat deze eerste introductie een groot succes was.

 

Wild in het kort

 

De Enki Stove Wild is er in twee verschillende maten. Klein en licht, voor de perfecte picknick onderweg of de grotere versie, voor een ontspannende kampeervakantie met vrienden. Hoogwaardig roestvrijstaal en aluminium maken deze kachel een betrouwbare en duurzame reisgenoot.

  • Buiten koken waar je maar wilt

  • Makkelijk in gebruik

  • Brandt op biomassa: droge takjes, houtsnippers of pellet korrels

  • Het vuur is te controleren met een handige USB-kabel en Power Bank

  • Italiaans betaalbaar design

Met de speciale Enki Stove Grillplaat (optioneel) creëer je gemakkelijk een handige barbecue. De Wild is ook geschikt om op te koken, met een grote pan of wok. Samen met familie of vrienden gezellig buiten eten en daarna genieten van een mooi vuurtje.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Art of Fire

De sluis 15-6

4271 CZ, Dussen

 

085 3011 737
info@artoffire.nl

Openingstijden

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: Op afspraak

Woensdag: Op afspraak

Donderdag: Op afspraak

Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

2019 © Art of Fire. Realisatie: Omega2