Super gaaf nieuws! Begin dit jaar werden wij benaderd door het Italiaanse bedrijf Enki Stove. Een jong en innovatief Italiaans bedrijft, dat sinds 2011 op zoek is naar nieuwe manieren om energie en warmte uit biomassa op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te verkrijgen. Zij ontwerpen, produceren en verkopen biomassavergassers met zeer lage emissies die kunnen worden gebruikt voor koken, verwarmen en afvalverwerking.
 

Vanaf nu importeren wij de volgende producten:

Wild en Wild+

De Wild is een portable Vuurpot voor op de camping, strand, park of tuin. Met deze hippe Wild kun je koken, grillen en genieten van het kampvuur. De Wild brand op takjes, houtsnippers en pelletkorrels. Het vuur is te controleren via een USB kabel en Power Bank.

 

Exclusieve Tafels met Vuurschalen en Barbeque

Heel exclusief zijn de prachtige buitentafels uitgevoerd met vuurschaal. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook te gebruiken om buiten op te koken/grillen. U heeft keuze uit twee design tafels EGO en ALTER EGO! Beide uitgevoerd vervaardigd uit duurzame materialen en voorzien van vuurschaal. De charme van een echt vuur zonder rook en regelbaar met afstandsbediening.

De Enki Stove BBQ heeft een eigentijds design, uitgevoerd in hoogwaardig RVS. Een musthave als je van buitenkoken houdt zonder overlast van rook!

De Vuurschalen Anima en Vita hebben een prachtig design. Echte eyecatchers waarbij je zowel overdag als s'avonds kunt genieten van een heerlijk vuurtje.

Alle bovengenoemde buitenhaarden branden op biomassa: droge takjes, houtsnippers of pelletkorrels.

 

EK200 binnenhaard

Dit is een revolutionaire oplossing om van uw bestaande open haard of houtkachel, een efficiënte haard voor biomassa te maken. Creëer een krachtig, echt houtvuur van takjes, houtsnippers of pellets. Regel de vlam met de Bluetooth-afstandsbediening vanuit uw comfortabele zitbank. En geniet van de charmes van een rookvrije en beheersbare echte vlam, zonder rook. De EK200 kan op diverse manieren worden ingebouwd.

 

Missie van Enki Stove

De missie van Enki Stove is het ontwerpen van vuurhaarden die op een duurzame, veilige en goedkope manier branden, zonder afstand te doen van ontwerp en functionaliteit. Ze hanteren de kwaliteits- en betrouwbaarheidscriteria die kenmerkend zijn voor Europees gemaakte producties.

 

 

Art of Fire

De sluis 15-6

4271 CZ, Dussen

 

085 3011 737
info@artoffire.nl

Openingstijden

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: Op afspraak

Woensdag: Op afspraak

Donderdag: Op afspraak

Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

2019 © Art of Fire. Realisatie: Omega2