Het haardvuur heeft voor mij iets nostalgisch. Als klein meisje vond ik het heerlijk om voor de open haard te zitten en te staren naar de “vuurvliegjes”, zoals ik de opspattende vuurvonkjes noemde. Toen bij ons de mogelijkheid zich voordeed om een haard te laten plaatsen, wilde ik persé een houthaard. Er gaat niets boven het geknisper van het hout en de geur die een open haard met zich meebrengt. Onze strak ingebouwde houthaard is voorzien van een prachtige liftdeur, waardoor je de haard ook kunt stoken zonder er de hele tijd bij te zitten. En nog altijd droom ik weg in het spel van de vlammen.

ART OF FIRE STACK STOVES VUURBEELD

Sfeerverwarming

Door mijn redactie werk voor UW-haard ben ik helemaal op de hoogte van de mogelijkheden op gebied van sfeerverwarming. Zodoende kwam ik in contact met Arno Smits van Art of Fire. Op beurs eigen huis presenteerde hij de Stack Stove, kachels die uniek zijn in design.

Art of Fire Stack Stoves

Italiaans design

De Stack Stoves zijn design houtkachels die bestaan uit verschillende modules die onderling gecombineerd kunnen worden. De kachels zijn ontworpen door de Italiaanse haardenfabrikant La Castellamonte en ontwerpbureau Adriano Design. Stack herinterpreteert de oude traditie van keramische kachels in een eigentijdse vorm, afgestemd op de woonbehoefte en woonstijl van nu. Omdat de kachels volledig aanpasbaar zijn, stel je altijd de perfecte kachel samen, die past bij jouw behoeften en de ruimte waar hij komt te staan.

Art of Fire Coocking Stack

Art of Fire

De naam zegt het als: Kunst van het vuur. Met zijn fascinatie voor sfeerverwarming, heeft Arno Smits een jarenlange ervaring opgebouwd in deze wereld. De liefde voor kachels, haarden en sfeerverwarming heeft zich inmiddels vertaald in importeur schap van diverse, exclusieve merken. De keuze voor Stack Stoves komt voort uit de goede samenwerking met het Italiaanse La Castellamonte, waar traditie en ambacht nog steeds terug te vinden is in het design.

Art of Fire Thermo Stack

Award winnaar

Thermo Stack (foto hierboven) is een revolutionair kachelradiatoren verwarmingssysteem. Deze kachel is vooruitstrevend in ontwerp alsmede in technologie. Gebaseerd op modulaire componenten, in hoge mate aanpasbaar en eenvoudig te monteren. Samen met de Thermo Stack Tower creëer je een hypermodern verwarmingssysteem dat zeer milieuvriendelijk is. Hiermee won La Castellamonte en Adriano Design de prestigieuze ISH Design Plus Award.

Nieuwsgierig naar deze modulair samen te stellen Stack Stoves? Bezoek dan de showroom van Art of Fire.

 

Nancy van der Drift | Styling ID | 1-12-2017

 

Beeldmateriaal:
– Art of Fire
Styling ID

 

Art of Fire

De sluis 15-6

4271 CZ, Dussen

 

085 3011 737
info@artoffire.nl

Openingstijden

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: Op afspraak

Woensdag: Op afspraak

Donderdag: Op afspraak

Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

2019 © Art of Fire. Realisatie: Omega2